За нас

Ние от Meeting Points вярваме в красотата и трансформиращата сила на човешките срещи, в които се свързваме помежду си, споделяйки истории, опит и идеи. Това ни зарежда и мотивира да бъдем заедно и сбъдваме промените, които смятаме за необходими.
Ето защо мисията ни е да създаваме възможности за тези срещи да се случат.
Постигаме това чрез различни форми на изкуство, култура, неформално образование и доброволчество.

Екип

  • Веси Деянова
    Веси Деянова

    Веси е социален артист със силен интерес към храната и културата. Тя вижда и двете като чудесна възможост за свързване на хора от различен произход. Опитът на Веси е в сферата на управлението на бедствия, откъдето вероятно идва и нейното желание да работи с уязвими хора

  • Диана Недева
    Диана Недева

    Диана обича да експериментира със социални модели, базирани на колаборация, отвореност и емпатия. Вярва в силата на човешкия потенциал и колективната мъдрост да създават креативна и устойчива положителна промяна.

Партньори

Благодарни сме, че в работата си успяваме да създадем партньорства с организации, които вярват в нас и ни припознават като съмишленици.
В работата си винаги се стремим да създаваме възможности за социална промяна съобразена с конкретна среда и намиращите се в нея хора и пространства.

За нас е важно да бъдем отговорни към това и да работим заедно с организациите, общностите и компаниите, които споделят нашите ценности. Ако виждате в нас потенциални партньори, използвайте контактите в сайта.

Благодарим сърдечно на следните институции и организации, за това че ни подкрепиха:

logo_makingof_2_web-200
untitled-design
logo-sofia-municipality-200
logo_ncf_bg_new_final_rgb-01
logo-us-state-dept-200

Start typing and press Enter to search